Teams
as a
Service

Ben jij op zoek naar een Software Development partner die jouw applicatie kan (helpen) ontwikkelen? Het maakt ons niet uit of er sprake is van een grote of kleine opdracht. De Software Development professionals van VX Company staan voor jou klaar!

Software Development partnership

Bij VX Company werken veel Software Development professionals met diverse achtergronden. Onze ontwikkelaars, testers en software architecten zijn gespecialiseerd in Java, .NET, Scala en Kotlin.  Onze developers werken dagelijks volgens DevOps en Agile methodieken.

Door onze Software Development expertises op verschillende vlakken kunnen wij het juiste Software Development team aan jouw vraagstuk koppelen. We gaan graag samen met jou op zoek naar de onderliggende behoeften. Door met jou mee te denken, leveren wij net dat stapje extra. Met als resultaat een Software Development team, dat past bij jouw wensen, het DNA en de cultuur van jouw bedrijf.

Kennis en vaardigheden

Onze VX’ers denken verder dan alleen hun opdracht. Zij zijn in staat om jouw business wensen om te zetten in kwalitatief goede software oplossingen. Zij  brengen met out-of-the-box oplossingen veranderingen teweeg binnen jouw organisatie. Zij zijn communicatief vaardig, betrouwbaar, vakkundig en betrokken.

IT-professionals voor ieder Development Team

Iedere Software Development professional van VX Company is Agile en Scrum gecertificeerd. Bovendien zijn onze testers gecertificeerd in ISTQB en/of TMap en gespecialiseerd in testautomatisering. Onze professionals vinden kennisdeling heel belangrijk en nemen daarom geregeld deel aan kennisdelingssessies, trainingen en/of studiegroepen.

Dus in het kort

Software development professionals die continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en die kwaliteit toevoegen aan ieder project. Een software development partner die meer voor je betekent dan het beschikbaar stellen van een Software Development Team. Jarenlange IT ervaring van VX Company als garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Professionals die matchen met het DNA van jouw organisatie.

Overtuigd en contact opnemen?

Neem contact op met Jeroen Werner