.Net Experts

De geschikte .NET Software Development professional

Bij VX Company werken veel Software Development professionals met diverse achtergronden. We hebben de krachten van ontwikkelaars, testers en software architecten die gespecialiseerd zijn in .NET gebundeld in een vakgroep. De vakgroep ontwikkelt en deelt kennis, onderling, binnen de community en bij opdrachtgevers.

Onze developers werken dagelijks volgens DevOps en Agile methodieken.

Door onze Software Development expertise op het gebied van .NET kunnen wij de juiste Software Development professional aan jouw vraagstuk koppelen. We gaan graag samen met jou op zoek naar de onderliggende behoeften. Door met jou mee te denken, leveren wij net dat stapje extra. Met als resultaat een Software Development professional die past bij jouw wensen, het DNA en de cultuur van jouw bedrijf.

Partnership

Wij zijn ervan overtuigd dat software development voor 100% mensenwerk is. Het succes dat we voor ogen hebben, kunnen we enkel door optimale samenwerking realiseren. Daarom hechten én bouwen we graag aan een goede relatie met klanten op alle niveaus, zodat er een partnership ontstaat. Hierdoor hebben wij al een hoge mate van vertrouwen opgebouwd bij onze bestaande klanten.

Vanuit dit partnership verwachten en stellen zij onze inhoudelijke initiatieven op prijs. Onze professionals passen in dit profiel. Zij zijn initiatiefrijk, signalerend, communicatief vaardig, organisatiesensitief en hebben overzicht. Zij zijn zelfredzaam, kritisch en bedreven in het constructief samenwerken met anderen in wisselende omgevingen. Vanzelfsprekend leveren wij professionals op ieders vakgebied, die zowel parttime als fulltime jouw organisatie kunnen versterken.

Meer weten over onze .NET expertise

Neem contact op met Jeroen Werner