Co-Creatie

Wij staan niet aan de zijlijn om te zeggen hoe jij beter je werk kan doen. Dé manier om een organisatie vooruit te helpen is samenwerken, co-creatie. Door samen te werken en te laten zien hoe het werkt, gaan wij samen met jouw collega’s de applicatie bouwen. Met de professionals van VX Company Software Development beschik jij over alle benodigde expertises voor software development. Onze professionals introduceren, waar nodig, nieuwe frameworks, werkwijzen, methoden, processen en tooling om jouw collega’s ‘on the job’ van de actuele kennis en inzichten te voorzien. Zo brengen wij state-of-the-art kennis bij jou op de werkvloer in praktijk en zorgen wij dat jullie verder kunnen zodra wij weggaan.

Kennis ontwikkelen en kennis delen zit ons in het bloed

Bij VX Company werken software developers met passie voor het vak. En dat merk je. We steken veel tijd in het up-to-date houden van onze kennis, door persoonlijke ontwikkelplannen, door training, onze maandelijkse ‘Vrolijke Vrijdag’, waar we kennis delen in verschillende tracks. En we weten elkaar bovendien te vinden als er specifieke vragen zijn. Al die kennis houden we niet voor onszelf. We delen die kennis met en bij onze opdrachtgevers. Als wij weggaan, blijft onze kennis bij jouw development team achter.

Alles voor een succesvol projectteam

Of het nu gaat om Software Architecten, Software Developers, DevOps Engineers, Test Engineers, Business analisten, Agile coaches of Team-/Techleads, bij VX Company Software Development zetten wij graag onze expertises in om jouw organisatie verder te helpen. Wij selecteren onze experts niet alleen op uitstekende kennis en relevante ervaring. Om veranderingen samen door te voeren selecteren we juist ook op persoonlijkheid. Door jullie professionals te koppelen aan die van ons, profiteer je van onze kennis en kunde van moderne ontwikkelmethoden en -tools. Bovendien bouw je door onze manier van werken zelf de benodigde kennis op, zodat je in de toekomst niet afhankelijk bent van ons. Dat vinden wij belangrijk!

Dus, in het kort:

Dé manier om een organisatie vooruit te helpen is samenwerken in co-creatie. Jouw professionals mee laten draaien in ons projectteam. Samen software ontwikkelen met het oog op de toekomst. Door samen te werken met onze experts zet je de volgende stap in veilige en onderhoudbare software. Door jouw professionals te koppelen aan onze professionals, profiteer je van onze kennis en kunde van moderne ontwikkelmethoden en ontwikkeltools. Zo helpen we jouw professionals de volgende stap te zetten en software development naar een hoger niveau te brengen. #Kennisdelen

Overtuigd en contact opnemen?

Neem contact op met Tjeerd Keuning