Over
VX Company

Dé IT-partner met de beste mensen, beste dienstverlening en hoogste kwaliteit.

Wat in 1988 begon aan een biljarttafel in een Amsterdams stadscafé, groeide uit tot wie we vandaag de dag zijn. Een IT-dienstverlener waar de beste professionals en consultants werken aan de slimste oplossingen. Een dienstverlener waar vele organisaties graag mee willen samenwerken.

Bij VX Company werken wij hard om IT-dienstverlening mooier te maken. Voor onze klanten, maar ook voor alle VX’ers zodat zij vanuit de beste werkomgeving kunnen stralen. Wij geloven namelijk dat IT voor 100% mensenwerk is. Het zijn onze professionals die begrijpen waar het om gaat en draait, die met kennis en ervaring oplossingen voorstellen en implementeren. Daarom bieden wij alles wat zij nodig hebben om met plezier te werken en zich tegelijkertijd te blijven ontwikkelen. Zo komen onze VX’ers tot de beste prestaties en blijven wij wat wij willen zijn: dé IT-partner met de beste mensen, beste dienstverlening en hoogste kwaliteit.

Een toegevoegde waarde voor onze klanten.

De VX Company Groep bestaat uit meerdere bedrijven en dochterondernemingen zoals VX Company Software Development, VX Company Application Lifecycle Management, VX Company Data Integration & Analytics, VX Company Managed Services en Zenda Support. Al deze organisaties samen leveren een palet aan kwalitatief onderscheidende IT-dienstverlening met toegevoegde waarde voor onze klanten. Hierbinnen is VX Company Software Development gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties. Wij leveren expertise op het gebied van applicatieontwikkeling en -beheer, business intelligence en advanced analytics, Agile coaching en training en OpenVMS of Linux. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten.

Zijn er bij een project extra handen nodig omdat je zelf de capaciteit niet in huis hebt? Geen probleem, want ook dan staan wij voor jou klaar! Wij leveren software development expertise om elk project of elke opdracht tot een succes te maken.

Onze certificeringen

De juiste vakkennis is voor een IT-bedrijf van essentieel belang. Daarom investeren wij continu in de ontwikkeling van onze professionals. Zij zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en technologie en zijn bovendien up-to-date gecertificeerd. VX Company is NEN4400-1 gecertificeerd en NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd voor:

  • het ontwikkelen, integreren en beheren van IT-infrastructuren en applicaties op project- en consultancybasis;
  • het verzorgen van IT-gerelateerde opleidingen of trainingen en coaching;
  • het werven, selecteren en/of bemiddelen van software development professionals voor de duur van projecten;
  • het verzorgen van de contractafhandeling en bijbehorende administratie.

Meer informatie over VX company?

Neem contact op met Jeroen Werner