Interconnect en VX Company realiseren applicatie in co-creatie

Interconnect is datacenter- en Cloudspecialist. Vanuit haar datacenters levert Interconnect eigen private Cloud dienstverlening voor de zakelijke markt. Zo bedienen ze onder andere Managed Service Providers, Software Vendoren en eindgebruikers. Zekerheid en betrouwbaarheid staan bij Interconnect hoog in het vaandel. Door hun eigen security en connectiviteitsoplossingen is Interconnect business partner voor bedrijven en organisaties die zoeken naar een betrouwbaar fundament voor hun kritieke IT-infrastructuur.

“Zonder VX Company hadden we niet bereikt wat we nu samen bereikt hebben.”

Casus

Interconnect werkte met een (in eigen beheer) ontwikkelde backoffice applicatie die aan vernieuwing toe was. Door deze applicatie zelf te ontwikkelen, kon Interconnect het beste de zekerheid en betrouwbaarheid garanderen. Echter waren ze toch benieuwd naar de juistheid van de gemaakte technische keuzes, de effectiviteit van het ontwikkelproces, mogelijke verbeteringen en de haalbaarheid van de daarbij horende planning. Ze zochten daarom naar een partij die deze punten kon toetsen en een adviesrapport over de bevindingen kon presenteren. Op basis hiervan vroeg Interconnect om hulp bij het uitvoeren van het gegeven advies om de applicatie tijdig af te ronden.

De toegevoegde waarde van VX Company

Het team van VX Company bracht kennis en ervaring in van state-of-the-art ontwikkelmethoden en -tools. Op basis van de uitkomsten uit onze Quick Scan hielpen wij Interconnect in een periode van slechts acht maanden aan een applicatie die klaar is voor de toekomst. Gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar. Om het project tot een succes te maken is daarnaast een Agile Coach ingezet. Door samen te werken in een team met ervaren Agile medewerkers werd niet alleen de applicatie, maar ook het Agile werken effectief in de organisatie geïmplementeerd.

“Agile werken is door VX Company goed op de kaart gezet en onze eigen mensen zijn daarin meegenomen. Hierdoor is er een effectieve samenwerking ontstaan.”

Ben je benieuwd hoe je net als Interconnect een stap vooruit zet in jouw digitale transformatie?

Neem contact op met Tjeerd Keuning